Het

Bestuur

portret_iem.jpg

Iem Al Biyati

Voorzitter

 

Tijdens haar driejarige militaire vooropleiding werd Iem Al Biyati (1998) aan het denken gezet over de huidige staat van Nederland en onze wereld, en concludeerde dat globalisme alles verwoest wat van échte waarde is. Daarom werd zij in 2017 actief voor JFVD als hubcoördinator.

 

In 2019 werd zij als nationaal hubcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen van alle hubs en de uitbouw van de beweging. Ook ondersteunde zij het bestuur en gaf hen advies. Daarnaast was zij al sinds het eerste zomerkamp betrokken bij de organisatie hiervan, alsook de skireis en congressen, en het beheer van de social media. Sinds 2021 leidt ze onze beweging als voorzitter en is daarnaast fractiemedewerker voor FVD in de Tweede Kamer. 
 

In haar vrije tijd leest ze graag boeken over filosofie en esoterie, beoefent een vechtkunst en luistert naar klassieke muziek. Ze is een liefhebber van kunst en bergwandelen.

 

 

"Wij staan aan de voet van de Europese wedergeboorte, en het is aan ons om deze jonge boom te verzorgen, te beschermen, en te laten bloeien."

bestuur header (Davy eraf).jpg

Massimo Etalle

Secretaris

Massimo Etalle (1998) studeert werktuigbouwkunde. Wanneer hij niet bezig is met JFVD of zijn studie, slijt hij zijn tijd graag in de sportschool, de dojo of op de fiets.

 

Massimo is sinds dag één lid van JFVD. Al snel werd hij coördinator van hub Brabant en nadat hij veel succesvolle events heeft opgezet is hij zich in 2018 in gaan zetten als bestuurslid.

 

Daarnaast organiseerde hij al sinds het begin het jaarlijkse zomerkamp en de skireis, maar hield zich ook bezig met onze sociale mediakanalen. Ook is hij hoofdredacteur van het JFVD tijdschrift De Dissident. Bij zijn verkiezing beloofde hij van JFVD de sterkste jongerenorganisatie van Nederland te maken. Daar zal hij mee doorgaan, door middel van sport, lezingen, trainingen en nog veel meer.

Winnen is belangrijker dan meedoen.

Portrait Factory - Tom Russcher (1) copy.jpg

Tom Russcher

Penningmeester

Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie is Tom Russcher (1992) gaan werken voor een bank. Momenteel is hij beleidsmedewerker en persvoorlichter voor FVD in de Tweede Kamer.

 

Hij realiseerde zich dat we in Nederland een radicale ommezwaai moeten maken: massale immigratie, klimaathysterie en de machtsoverdracht naar de EU verwoesten ons land op korte termijn. Daarom werd hij in 2017 actief voor JFVD en organiseerde als hubcoördinator talloze events waar gelijkgestemden elkaar konden ontmoeten. Als penningmeester regelt hij sinds 2021 alle financiële zaken van JFVD en houdt onze kas in de gaten. In zijn vrije tijd support hij zijn “cluppie” Ajax en leest graag boeken.

Onze plicht is de redding van Nederland.

Portret Claire bestuur pagina.jpg

Claire Middelkoop

Bestuurslid

Claire Middelkoop (2001) studeert politicologie en rechtsgeleerdheid. Naast haar studie werkt ze als fractiemedewerker voor FVD in de Amsterdamse gemeenteraad. Ook heeft ze meerdere jaren ervaring in het wedstrijddebatteren.

 

Claire’s betrokkenheid bij JFVD begon op het Zomerkamp in 2019, waar ze als politiek wees met een duidelijk idee over de toekomst van Nederland kwam. Op dit kamp vond ze een beweging waar ze zich thuisvoelde, en waar ze zich zowel op politiek als persoonlijk vlak kon ontwikkelen. Even later is ze actief geworden als hubcoördinator in Zuid-Holland en organiseerde talloze events waar JFVD’ers waardevolle herinneringen hebben gemaakt. Sinds 2021 is ze algemeen bestuurslid. In haar vrije tijd luistert ze graag naar klassieke muziek en doet ze aan fotografie.


 

Blijf bij je principes, blijf sterk, en wij zullen overwinnen

Jongeren­organisatie

Forum voor Democratie

 

JFVD is een platform voor politiek geïnteresseerde jongeren die écht iets willen gaan veranderen in Nederland. En dat kan ook: binnen een jaar na oprichting in 2017 hadden we ruim 4000 leden en momenteel zijn wij zelfs de grootste politieke jongeren-beweging van de Benelux! Je kan bij JFVD terecht om vrienden voor het leven te maken en jezelf te ontplooien. Bij JFVD komt alles samen: politiek, cultuur en gezelligheid!

 

Bij JFVD kun je o.a. exclusieve lezingen van diverse bekende sprekers en academici bijwonen, deelnemen aan trainingen, seminars, debatten, Zomerkampen, Skireizen, tripjes, trainingsweekenden, rondleidingen in de Tweede Kamer, kennismaking met prominente FVD’ers, ga zo maar door. Dit allemaal en nog veel meer voor slechts €5 per jaar!

 

Samen gaan we een nieuwe generatie klaarstomen voor een daadkrachtiger Nederland. Wij gaan de grijze eenheidsworst van het partijkartel vervangen door verse mensen met een frisse blik op de toekomst van ons land. Mensen die niet alleen iets anders willen, maar ook bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om dat te realiseren.

 

Wij zijn de nieuwe generatie kartelbrekers! Maak deel uit van onze beweging, kom naar events, maak vrienden, en draag een steentje bij aan onze missie door actief te worden. Steun ons, word lid!

Sinds 2017!
De_dissident_magazines_mockup_2edities-small.png
De Dissident

Het verenigingsblad van JFVD. Rebels, intellectueel en inspirerend!

Word ook abonnee en ontvang ‘m 2x per jaar thuis!

Slechts
€17,50
Per jaar
pelle portret (bestuur onderaan).jpg

“Actief worden voor JFVD is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt! Word ook actief.”

Pelle - Vrijwilliger

Word ook actief!