Het

Bestuur

portret_iem.jpg

Iem Al Biyati

Voorzitter

 

Tijdens haar driejarige militaire vooropleiding werd Iem Al Biyati (1998) aan het denken gezet over de huidige staat van Nederland en onze wereld, en concludeerde dat globalisme alles verwoest wat van échte waarde is. Daarom werd zij in 2017 actief voor JFVD als hubcoördinator.

 

In 2019 werd zij als nationaal hubcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen van alle hubs en de uitbouw van de beweging. Destijds ondersteunde zij het bestuur en gaf hen advies. Ook organiseerde ze zomerkampen, congressen, reizen en trainingsweekenden, maar beheerde ook de sociale mediakanalen.

 

Sinds 2021 leidt ze onze beweging als voorzitter en is daarnaast fractiemedewerker voor FVD in de Tweede Kamer. 

 

In haar vrije tijd leest ze graag literatuur en boeken over filosofie en esoterie. Daarnaast is ze een fanatiek sporter en een liefhebber van muziek, kunst en natuur.

 

 

"Wij staan aan de voet van de Europese wedergeboorte, en het is aan ons om deze jonge boom te verzorgen, te beschermen, en te laten bloeien."

Zomerkamp_3rde_dag480_.jpg

Tom Russcher

Secretaris

Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie is Tom Russcher (1992) gaan werken voor een bank. Maar, hij wilde meer betekenen voor zijn land. 

 

Hij realiseerde zich dat we in Nederland een radicale ommezwaai moeten maken: massale immigratie, klimaathysterie en de machtsoverdracht naar de EU verwoesten ons land op korte termijn. Daarom werd hij in 2017 actief voor JFVD en organiseerde als hubcoördinator talloze events waar gelijkgestemden elkaar konden ontmoeten. Sinds 2021 zit hij in het bestuur van JFVD, eerst als penningmeester, waar hij van 2021 tot 2023 alle financiële zaken van JFVD regelde. Sinds 2023 is hij secretaris. In zijn vrije tijd support hij zijn “cluppie” Ajax. 

Onze plicht is de redding van Nederland.

portret ramon 2023.jpg

Ramon van Asch

Penningmeester

Ramon van Asch (1997) heeft een ondernemersgeest en een VOC-mentaliteit. Gegrepen door de sportiviteit, ambitie en radicale winnaarsmentaliteit van JFVD zet hij zich sinds 2022 vol overtuiging in voor onze jongerenorganisatie en vanaf 2023 regelt hij de financiële zaken als penningmeester.

 

In onze beweging ziet hij het wapen dat het destructieve, globalistische gedachtengoed voorgoed het zwijgen kan opleggen. Of het nu gaat om de afgrijselijke LHBT-agenda, de absurde klimaatplannen of de heilloze omvorming van Europa: JFVD bewijst als geen ander absolute trouw aan haarzelf en haar ideologie. 

 

De groei van JFVD is daarom zijn allerhoogste prioriteit - zowel kwantitatief als kwalitatief. Hij wil dat JFVD'ers het leven vieren, zichzelf ontwikkelen en de hedendaagse middelmatigheid overstijgen.

Haat ons of heb ons lief, maar je kan niet langer om ons heen.

portret claire 2 2023.jpg

Claire Middelkoop

Bestuurslid

Claire Middelkoop (2001) studeert politicologie en rechtsgeleerdheid. Naast haar studie werkt ze als fractiemedewerker voor FVD in de Amsterdamse gemeenteraad. Ook heeft ze meerdere jaren ervaring in het wedstrijddebatteren.

 

Claire’s betrokkenheid bij JFVD begon op het Zomerkamp in 2019, waar ze als politiek wees met een duidelijk idee over de toekomst van Nederland kwam. Op dit kamp vond ze een beweging waar ze zich thuisvoelde, en waar ze zich zowel op politiek als persoonlijk vlak kon ontwikkelen. Even later is ze actief geworden als hubcoördinator in Zuid-Holland en organiseerde talloze events waar JFVD’ers waardevolle herinneringen hebben gemaakt. Sinds 2021 is ze algemeen bestuurslid. In haar vrije tijd luistert ze graag naar klassieke muziek en doet ze aan fotografie.


 

Blijf bij je principes, blijf sterk, en wij zullen overwinnen.

JFVD Congres-473 2.jpg

Pelle Koopman

Bestuurslid

Pelle Koopman (2002) studeert politicologie en heeft een achtergrond in zowel de bloementeelt als klassieke talen. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool of maakt hij muziek.

 

Bij zijn kennismaking met FVD raakte Pelle direct geïnspireerd door de creatieve, speelse geest binnen de partij. Een maidenspeech in het Latijn, het beroemde legervest-debat, en een actieve jongerenbeweging spraken hem zeer aan.

 

In 2020 werd hij actief voor JFVD en organiseerde hij verschillende events, maar zijn creatieve talent kwam pas echt tot uiting toen hij zich bezig ging houden met social media en content creation. Ook hielp hij bij de organisatie van het zomerkamp en het jachtweekend. Hij wil als bestuurslid JFVD nóg ambitieuzer en sterker maken om onze plek in de wereld te verbeteren. 

Overtuigingskracht zit in de schoonheid.

Jongeren­organisatie

Forum voor Democratie

 

JFVD is een platform voor politiek geïnteresseerde jongeren die écht iets willen gaan veranderen in Nederland. En dat kan ook: binnen een jaar na oprichting in 2017 hadden we ruim 4000 leden en momenteel zijn wij zelfs de grootste politieke jongeren-beweging van de Benelux! Je kan bij JFVD terecht om vrienden voor het leven te maken en jezelf te ontplooien. Bij JFVD komt alles samen: politiek, cultuur en gezelligheid!

 

Bij JFVD kun je o.a. exclusieve lezingen van diverse bekende sprekers en academici bijwonen, deelnemen aan trainingen, seminars, debatten, Zomerkampen, Skireizen, tripjes, trainingsweekenden, rondleidingen in de Tweede Kamer, kennismaking met prominente FVD’ers, ga zo maar door. Dit allemaal en nog veel meer voor slechts €5 per jaar!

 

Samen gaan we een nieuwe generatie klaarstomen voor een daadkrachtiger Nederland. Wij gaan de grijze eenheidsworst van het partijkartel vervangen door verse mensen met een frisse blik op de toekomst van ons land. Mensen die niet alleen iets anders willen, maar ook bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om dat te realiseren.

 

Wij zijn de nieuwe generatie kartelbrekers! Maak deel uit van onze beweging, kom naar events, maak vrienden, en draag een steentje bij aan onze missie door actief te worden. Steun ons, word lid!

Sinds 2017!
De_dissident_magazines_mockup_2edities-small.png
De Dissident

Het verenigingsblad van JFVD. Rebels, intellectueel en inspirerend!

Word ook abonnee en ontvang ‘m 2x per jaar thuis!

Slechts
€17,50
Per jaar
JFVD Congres-144 3.jpg

“Actief worden voor JFVD is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt! Word ook actief.”

Moriah - Vrijwilliger

Word ook actief!