Organisatie

De beweging

 

JFVD is een horizontale beweging bestaande uit het bestuur, het kader, hubs, crews en commissies, ieder met hun eigen taak.

Het kader

 

De schakel tussen het bestuur en de hubs en crews. Zij “managen” de provinciale hubs en een aantal crews. Bovendien verzorgen zij de periodieke functioneringsgesprekken en sollicitaties. Daarnaast houden ze zich bezig met het motiveren, opleiden, ondersteunen en aanvoeren van de hubs en sommige crews.

Wat zijn hubs?

 

JFVD kent twaalf hubs, één voor elke provincie. De hubs zijn de ruggengraat van de beweging en zijn de kern van JFVD binnen een provincie. Hubs organiseren events op provinciaal niveau en betrekken zowel bestaande als nieuwe leden bij onze activiteiten en missie. Er zitten 1 tot 5 hubcoördinatoren in een hub met verschillende specialistische taken.

Wat zijn crews?

 

Crews zijn verantwoordelijk voor niet-regionale (organisatorische) taken, zoals de organisatie van het Zomerkamp en Congres, maar ook het beheren van de socials. We kennen crews als zomerkamp, skireis, webcare, tijdschrift, socials en meer.

Het bestuur

 

Het bestuur is het hoogste orgaan binnen de beweging bestaande uit de voorzitter, secretaris, penningmeester en twee algemene bestuursleden. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor het aansturen van de hele beweging, bepaling van de koers van JFVD, uitbouwen van de beweging, onderhouden van (inter)nationale relaties, en het trainen, opleiden en klaarstomen van de nieuwe generatie kartelbrekers!

HubBrabantHubDrentheHubFlevolandHubFrieslandHubGelderlandHubGroningenHubLimburgHubNoord-HollandHubOverijsselHubUtrechtHubZuid-HollandHubZeeland

JFVD zoekt JOU

Word Actief!

 

Draag een steentje bij aan onze missie! Events organiseren, photoshoppen, schrijven, logistiek, social media, filmen: alles is mogelijk. JFVD heeft plaats voor alle soorten talenten!

Alle Hubs

Meld je aan voor jouw hub appgroep of neem contact op met een coördinator in jouw provincie!

Hub Groningen

Hub Overijssel

Hub Noord-Holland

Hub Zuid-Holland

Hub Gelderland

Hub Flevoland

Hub Limburg

Hub Brabant

Hub Drenthe

Hub Friesland

Hub Zeeland

Hub Utrecht