Eigen bijdrage is 250 euro per persoon en is all-inclusive! Dus: vervoer, verblijf, faciliteiten, eten en drinken, activiteiten, lezingen, trainingen en natuurlijk onvergetelijke herinneringen en de mooiste vriendschappen.

 

Deze zomer gaat JFVD weer op zomerkamp. Van 12 tot en met 18 augustus gaan we met 70 JFVD'ers naar het Ertsgebergte in Tsjechië en jij kan mee! 

 

Het wordt een onvergetelijke week met uitdagende activiteiten, op zowel mentaal, fysiek en sociaal vlak. We gaan de bergen over, het water op en de bossen in! 

 

En het wordt ook een week waarin je je kan ontwikkelen. Er komen inspirerende sprekers, lezingen over de belangrijkste thema’s en verschillende trainingen.

 

 

ALL INCLUSIVE
€250 PER PERSOON

Er zijn beperkte plaatsen, 

dus meld je snel aan!

We houden het program geheim, maar dit is ongeveer wat je kan verwachten: 

 

Een week vol activiteiten zoals klimmen en mountainbiken, spellen zoals het JFVD Laaglandspel, een bezoek aan een historische stad (nee, niet Praag!), verschillende trainingen en natuurlijk borrels en themafeesten. De deelnemers worden in teams verdeeld en kunnen punten behalen tijdens activiteiten in ons unieke spelsysteem. Het team met de meeste punten aan het eind van de week wint. 

 

Ook zorgen we voor genoeg vrije tijd zodat je je ervaringen kan bespreken met andere deelnemers, even kan uitrusten in de zon, of kan gaan zitten voor een goed boek, en ook zijn er activiteiten waarbij er geen teams zijn, zodat je iedereen goed leert kennen.

 

Echte JFVD'ers gaan mee op Zomerkamp! Honderden leden gingen jou al voor en nu is het jouw beurt.

Meld je aan!
eder portret homepage onderaan.JPG

“Ik was net nieuw bij JFVD en ging direct mee op Zomerkamp. Het was een geweldige week waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt! Ik raad het iedereen van harte aan.”

Eder - Deelnemer Zomerkamp 2020