Eigen bijdrage is slechts 249 euro per persoon en is all-inclusive! Dus: vervoer, verblijf, faciliteiten, eten en drinken, activiteiten, lezingen, trainingen, excursies en natuurlijk onvergetelijke herinneringen en de mooiste vriendschappen. 

 

Deze zomer gaat JFVD weer op zomerkamp. Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 augustus gaan we met 70 JFVD'ers naar een historisch chateau in Frankrijk en jij kan mee! 

 

Het wordt een onvergetelijke week met uitdagende activiteiten, op zowel mentaal, fysiek en sociaal vlak. We gaan de bergen over, het water op en de bossen in!

 

En het wordt ook een week waarin je je kan ontwikkelen. Er komen inspirerende sprekers, lezingen over de belangrijkste thema’s en verschillende trainingen.

 

Bovendien wordt dit een buitenaards gezellige week met gelijkgestemde jongeren waar je vriendschappen voor het leven sluit! 

 

 

 

 

ALL INCLUSIVE
Slechts €249 PER PERSOON

Er zijn beperkte plaatsen, 

dus meld je snel aan!

 

We werken momenteel volop aan het program, maar dit is ongeveer wat je kan verwachten: 

 

Een week vol spellen en activiteiten zoals het JFVD Laaglandspel, excursies, verschillende trainingen en lezingen en natuurlijk borrels en themafeesten. De deelnemers worden in teams verdeeld en spelen binnen ons unieke. zelfgemaakte spelsysteem tegen en met elkaar voor de winst.

 

Ook zorgen we voor genoeg vrije tijd zodat je je ervaringen kan bespreken met andere deelnemers, even kan uitrusten in de zon, kan gaan zitten voor een goed boek, of even zwemmen in het zwembad of het meer. Ook zijn er activiteiten waarbij er geen teams zijn, zodat je iedereen goed leert kennen.

 

Echte JFVD'ers gaan mee op Zomerkamp! Honderden leden gingen jou al voor en nu is het jouw beurt. Het maakt niet uit als je nog niemand kent, want dit heeft iedereen. En aan het einde van de week heb je dierbare vriendschappen gesmeed die een leven lang meegaan! 

 

Meld je nu aan, alleen of met een vriend(in). 

 

Lukt het aanmelden niet of heb je vragen? Stuur een mail naar [email protected] 

Meld je aan!
eder portret homepage onderaan.JPG

“Ik was net nieuw bij JFVD en ging direct mee op Zomerkamp. Het was een geweldige week waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt! Ik raad het iedereen van harte aan.”

Eder - Deelnemer Zomerkamp 2020